PASO Dance ||  Locatie: BARNUM - Zijstraat 18 te Roeselare||  0497 07 07 44| |  info@pasodance.be

I Home IHome.htmlshapeimage_1_link_0

ZUMBA in Roeselare

Official ZUMBA-instructor sinds 2009!

+ BOKWA-instructor!


Naam: Isabel

Leeftijd: 34

Danservaring: 28 jaar danservaring

Dansstijlen: Zumba, Funk - Streetdance - HipHop, Disco, Latin, ...

Voeg toe op Facebook:

Paso Dance

Tijdens een sessie worden verschillende dansen gegeven zoals cumbia, merengue, salsa, bachata, reggaeton, mambo, rumba, flamenco, calypso, chacha, samba en zoveel meer, dit alles in combinatie met een aantal aerobic oefeningen.


Gedurende een les zal je behoorlijk wat calorieën verbranden, alleen merk je dat nauwelijks, omdat het een echte "fun" les is. Al na een paar weken merk je verbetering in taille en dijbenen.


Zumba doet niet aan moeilijke choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen en de fun van Zumba ervaren. Niets moet, alles mag. Dat is Zumba!

Een strak lijf zonder uren lang in die fitnessapparaten te hangen? Dan is de nieuwste trend uit Amerika iets voor jou: Zumba!

Dansen op swingende latinmuziek en niet in de gaten hebben dat je calorieën verbrandt en afvalt...

Sportief worden en afvallen! Voornemens die vele van ons misschien al hebben opgegeven. Het is ook erg moeilijk om van al die lekkernijen af te blijven. Wees niet getreurd, het redmiddel is inmiddels in aantocht. De Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft iedereen verslaafd gemaakt aan zijn nieuwste ontdekking, Zumba! Heel Amerika doet hieraan mee; van jong tot oud, maar ook de celebrities zijn niet weg te slaan van deze leuke manier van sporten. Na enkele weken zie je al verschil: gewichtsverlies en een killer body.

Een Zumba-lesje...
Tijdens de warming up word je gelijk meegetrokken door de opzwepende muziekklanken uit Latijns-Amerika. Up-tempo en langzame ritmes wisselen elkaar af. Het lijkt alsof je bent beland in zonnig Colombia. De verleidelijke heupbewe-gingen en korte danscombinaties zijn makkelijk te volgen.

Zumba werkt verslavend en vraagt om meer. Elke les garandeert een onvergetelijke workout. Met een brede glimlach zul je uitkijken naar de volgende les. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

Zijn je zintuigen geprikkeld en wil je meedoen aan deze fantastische sport?

Neem dan deel aan een cursus ZUMBA bij PASO dance!

Euh... Zumba?
Zumba, dat 'snel bewegen en plezier maken' betekent, is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende latinmuziek. Salsa, Flamenco en Merengue, het komt allemaal voorbij. Elke les is een groot feest, hierdoor merk je er niets van dat je aan het sporten bent. Het kent geen moeilijke choreografie en is geschikt voor iedereen die van lekker swingen houdt.

DDance.html
Contac.html

Di

ZUMBA

Woe

ZUMBA

20-21u

20-21u

Specialisatie: ZUMBA !!!

(Spring VOLLEDIG vrijblijvend eens binnen voor een GRATIS les!)